Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2026 Urfa Flash: Urfa Haberleri | Urfa Haber | Şanlıurfa Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Beypazarı Adliyesi hakim ve savcılarına veda, yeni görev atamaları açıklandı

Beypazarı Adliyesi’nde görev yapan hakim ve savcılar için Taşmektep’te veda yemeği düzenlendi, atama kararları açıklandı.

Yayınlanma
2 Dk Okuma Süresi

YAŞAR TONBAK/ANKARA/BHA - Hakim ve savcıların ilçeden ayrılacak olmaları nedeniyle Taşmektep'te bir veda yemeği düzenlendi. Bu anlamlı organizasyona Kaymakam Ünal Çoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aytunç Özen, İlçe Emniyet Müdürü Umut Aytekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Aytekin Tiftikci katıldı. Beypazarı Adliyesindeki görev sürelerini tamamlayan hakim ve savcılara, Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı tarafından çeşitli hediyeler ile onurluk (plaket) takdim edildi.

İlçede Cumhuriyet savcısı olarak görev yapan karı-koca; Halil Burak Dokur HSYK müfettişliğine, eşi Şule Özkan Dokur ise Polatlı Savcılığına atandı. Hakimlerde ise; Naz Sena Öktem Derekaya Pervari Hâkimliğine, Ali Ender Öksüz Tufanbeyli Hâkimliğine, Aslı Bozkurt Çiftci İzmir Hâkimliğine, Esra Çetin ise Bakanlık tetkik hâkimliğine görevlendirildi.

Kaymakam Ünal Çoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aytunç Özen ve Belediye Başkan Yardımcısı Aytekin Tiftikci, ilçede görev yaptıkları süre boyunca sundukları hizmetlerden ötürü hakim ve Cumhuriyet savcılarına teşekkürlerini ilettiler. Üçlü, yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diledi.

Editör: Bilal ERDOST

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.