YEREL
Giriş Tarihi : 16-08-2022 09:42

AKÇAKALE’DE UYUŞTURUCUYA KARŞI SOSYAL MÜCADELE BAŞLATILDI

AKÇAKALE’DE UYUŞTURUCUYA KARŞI SOSYAL MÜCADELE BAŞLATILDI

Akçakale’de her geçen gün artan madde bağımlılığına karşı sosyal medya’da mücadele başlatıldı.
Son yıllarda Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde artan madde bağımlılığı Akçakaleli vatandaşları harekete geçirdi. Sosyal medya üzerinden mücadele başlatan Akçakaleli vatandaşlar, Aileleri ve yetkilileri duyarlı olmaya davet ederek, uyuşturucu satanlara karşı birlik olmaya davet etti.
Özellikle sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Akçakaleli vatandaşlar; BUZ (METAMFETAMİN) yüzünden gençlerimiz elden gidiyor. Analar ağlamasın, yürekler yanmasın. Sonu ölüm olan bu uyuşturucuya karşı hep birlikte mücadele verelim diyerek paylaşım yaptılar.

Uyuşturucuyla mücadele notasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akçakale belediyesi Encümeni İsa Altuntaş; “Bütün Akçakaleliler sesleniyorum. Kim evlat acısı çekiyorsa madde uyuşturucu satanlar Akçakale’de cirit atıyorlar. Herkes devlette yardımcı olsun. Memlekette bin 500 ile bin 600 arası çocuk, genç ve yetişkin madde içiyor.  BUZ (METAMFETAMİN) Uyuşturucusunu içiyor. Siz sustukça evlatlarımız elden gidiyor. Bakana söyledik, vali’ye, kaymakam’a Emniyette, il başkana, vekillere ilçe başkanına söyledim.  Bir netice alamadık. Benim elimden gelen bu. Ben evlat acısı çekiyorum herkes evladına sahip çıksın.” Diyerek adeta isyan etti.

AdminAdmin