YEREL
Giriş Tarihi : 28-11-2022 15:25

BAKAN YARDIMCISI ALPAY’DAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE ZİYARET

BAKAN YARDIMCISI ALPAY’DAN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE ZİYARET

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Şanlıurfa programında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi makamında ziyaret etti

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, bir dizi ziyaretler ve temaslar için Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Yardımcısı Alpay, programları kapsamında Karaköprü Belediyesini ziyaret ederek Başkan Metin Baydilli ile bir araya geldi. 

Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı Başkan Baydilli ve belediye başkan yardımcıları karşılarken, Bakan Yardımcısı Alpay ve Başkan Baydilli bir süre makamda sohbet ettiler. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ziyarette Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’a ilçede gerçekleştirdikleri projeler ve çalışmanlar hakkında bir sunum yaparken, ilçe ile ilgili genel bilgiler de verdi. Bakan Yardımcısı Alpay da Başkan Baydilli’ye çalışmalarında başarılar dilerken, Karaköprü’nün gelişim içerisinde olan güzel bir ilçe olduğunu ifade etti. 

Başkan Metin Baydilli ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Alpay’a teşekkürlerini iletirken, günün hatırasına nar biblosu hediye etti. 

AdminAdmin