YEREL
Giriş Tarihi : 30-08-2022 06:33

BAŞKAN BEYAZGÜL, '30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'

BAŞKAN BEYAZGÜL, '30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. Yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül, “30 Ağustos Zaferi, asil milletimize pranga vurulamayacağının tüm dünyaya ilanıdır.” dedi.

Başkan Beyazgül mesajında  “ Büyük Taarruzla başlayıp büyük bir zafere dönüşen 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümünü kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu günün 100. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ordumuzun tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Tarihe altın harflerle yazılan bu zafer, bu vatanın evlatlarının istiklali ve istikbali uğruna vatanını, canını hiçe sayarak vatanını her şartta koruyacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Yine bu mücadele ve zafer milletimize asla pranga vurulamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bizlere ecdadımızdan miras kalan bu ruh, ülke olarak girdiğimiz her mücadelede, her çetin dönemde bizlere ışık tutacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bizler de bu ruhu ve bilinci gelecek nesillerimize aktaracak, milli ve manevi bilinçle yetişen sağlam nesillerle, ülkemizin geleceğini daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ordumuzun tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

AdminAdmin