YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2023 15:41

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN DEPREMZEDELERE ZİYARET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Park içerisinde kurulan çadırlarda yaşayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Beyazgül, talep ve önerilerini dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Şanlıurfa’da evleri hasarlı olduğu için çadırlarda yaşayan aileleri ziyaret etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte 18 Mart Çanakkale Caddesi üzerindeki parktaki çadırlarda kalan vatandaşlarla bir araya geldi.

Depremin yaşandığı ilk günden bu yana vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için gece gündüz sahada yer alan Başkan Beyazgül, çadırlarda kalan depremzedelerle yakından ilgilendi.

Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında lojistik merkezinden destekler devam ediyor. Depremzede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, talep ve önerilerini dinledi. 

Depremin yaşandığı günden bu yana kendilerine yönelik desteklerin devam ettiğini ifade eden vatandaşlar Başkan Beyazgül’e teşekkür etti. 

AdminAdmin