YEREL
Giriş Tarihi : 24-09-2022 17:31

Başkan Halil Polat Baydilli’ye Sanayi Esnafının sorunları aktardı.

Başkan Halil Polat Baydilli’ye Sanayi Esnafının sorunları aktardı.

Evren Sanayi Sitesinde her cuma gelenek haline gelen Ahilik Duasına bu hafta Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli katılım sağladı.

Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polat her cuma esnaf ve vatandaşları bunun yanı sıra siyasi, STK Başkanları Belediye Başkanları gibi kentin önde gelen isimlerini de esnafla buluşturarak esnafın sorun ve taleplerinden bahsetmeyi sürdürüyor.

Bu hafta da Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin duaya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Bugünkü cuma duamıza katılan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli beyefendi sağ olsunlar katılım sağladılar. Yaklaşık 3 aydır irtibat halindeyiz, programlarından dolayı ancak şuan müsait oldu sağ olsunlar teşrif ettiler. Başkanım burası Evren Sanayi Sitesi ; adeta Şanlıurfa’nın başkenti gibi. Eyyübiye Karaköprü ve Haliliye’de bulunan esnaflarımız burada ve her merkez ilçeden esnaflarımız burada. İnşallah gereken desteği, seçim yaklaştı gerekeni de yapacaklardır eminim gerçekten bizde sizi seviyoruz birde yeni yapılacak sanayi sitemiz var buda sizin bölgeye bağlı sizin yardım ve desteklerinizi talep ediyoruz bunun haricinde ise esnaflarımız burada taksici esnaflarımızın sıkıntıları var inşallah onu da Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül uğraşıyor. İnşallah onu da onlar halledecek en kısa sürede. Ben burada kardeşlerimize de müjde vereyim Zeynel Başkanımız canla başla mücadele ediyor esnaflarımız adına ben Zeynel başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi

Metin Baydilli ise teşekkür ederek sizleri Allaha emanet ediyorum diyerek ayrıldı.

AdminAdmin