SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 20:37   Güncelleme : 30-04-2023 21:29

Ceylanpınar, MHP’yi bağrına bastı!

Ceylanpınar, MHP’yi bağrına bastı!

Milliyetçi Hareket Partisi 14 Milletvekili Adayı ve İl ve İlçe Teşkilatlarıyla beraber Ceylanpınar'a çıkarma yaptı. 

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamanda Ceylanpınar'a adeta çıkarma yaptı. 
Seçim otobüsü eşliğinde büyük konvoyla Ceylanpınar ilçesine giden MHP'li adaylar, ilçede adeta sevgi seliyle karşılandı. 
İlçe girişinde bekleyen Ceylanpınarlı vatandaşlar, adayları karşılamanın ardından seçim bürosunun önüne geçti. 
Mitingleri aratmayan kalabalığın oluştuğu programda ilk selamlama konuşmasını Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz yaptı. 
Ceylanpınarlılara, gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, konuşmasına başlayan Özyavuz, ''Ceylanpınar Maşallah kararını vermiş, bu coşku karşısında bu sevgi seli karşısında hangi güç durabilir? Buraya gelerek, yanımızda olan her bir Ceylanpınarlı kardeşime teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum, bir kez daha sizlerin huzurunda söyleyeyim; Şanlıurfa'da MHP zamanı diyoruz. Bugün Ceylanpınar'da da bir kez daha gördük ki; bu cümlemizde sonuna kadar haklıyız. 14 Mayıs günü, Cumhur İttifakı'nın zaferi olacak, halkın zaferi olacak'' dedi. 

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş de toplanan kalabalığı selamlayarak, gördükleri coşku karşısında mutluluklarını dile getirerek, şöyle konuştu: ''Ceylanpınar'dan yana içimiz rahat artık, inanıyoruz ki Ceylanpınar, 14 Mayıs günü tüm şer odaklarına gerekli cevabı verecektir. Sizleri ve ailenizi canı gönülden selamlıyor, Allah'a emanet ediyorum.''

AdminAdmin