YEREL
Giriş Tarihi : 17-08-2022 18:48

Doğuş Ve Düz'den Başkan Yavuz'a Veda Ziyareti

Doğuş Ve Düz'den Başkan Yavuz'a Veda Ziyareti

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Şanlıurfa Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'a veda ziyaretinde bulundu.
Jandarma Bölge Komutanlığına atanan Şanlıurfa Jandarma Komutanı Metin Düz ve Sakarya il Emniyet müdürü olarak atanan Selçuk Doğuş, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'a veda ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Olarak yeni atanan Tuğgeneral Mücahit Avkıran İl Emniyet müdürü Selçuk Doğuş'a ve İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Metin Düz'e eşlik etti.

2019 yılından bu yana Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Selçuk Doğuş ile 2020 yılerlından bu yana Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Tuğgeneral Metin Düz, görev yerlerinin değişmesi nedeniyle Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Dernek üyelerine Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş'a ve İl jandarma komutanı Tuğgeneral Metin Düz'e yeni görevlerinde başarılar dileyerek Bugüne kadar Şehit Ailelere, Gazilere ve Şanlıurfa yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti 

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş’un yerine Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan atanmıştı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Metin Düz'ün yerine gelen isim ise Kastamonu İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran olmuştu.

AdminAdmin