YEREL
Giriş Tarihi : 12-01-2023 13:36

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Başkanlık makamındaki rutin programı dışındaki tüm vaktini ilçe merkezinde ve kırsalda halkla birlikte geçirmeye devam Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi Mahallesi’ne yaptığı ziyarette yüzlerce vatandaşla görüştü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Eyyüpnebi Mahalle gezisine Belediye Meclis Üyesi İsmail Özbek ile birlikte Muhtar Mahmut Karakuşlu’yu makamında ziyaret etmekle başlayan Başkan Kuş, burada mahallenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve muhtarlık tarafından kayıt altına alınmış yaşlı, engelli, hastaların yaşadığı evleri ziyaret eden Başkan Kuş, ziyaret ettiği evlerde vatandaşların taleplerini dinledi. Sabahın ilk saatlerinde başladığı mahalle gezisinde yine daha önce kayıt altında bulunan yetim, öksüz ve kimsesiz ailelerin fırınlara olan borçlarını Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi aracılığıyla ödeyen Başkan Kuş, mahalleyi sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluştu.

Mahallede yaşayan engelli gençlerle özellikle buluşarak sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Kuş, çocuklara oyuncak hediye ettikten sonra mahalleden ayrıldı.

AdminAdmin