YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2023 10:25

Eyyübiye’de Doğalgaz Ulaştırılan Sokaklar Yeniden Düzenleniyor

Eyyübiye’de Doğalgaz Ulaştırılan Sokaklar Yeniden Düzenleniyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah ve Hayatı Harrani Mahallelerinde doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle bozulan sokaklarda devam eden yenileme çalışmalarını inceledi. İşçilerle sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Kuş, çalışmaların hız kesmeden devam etmesini rica etti.
Eyyübiye halkına verdikleri doğalgaz sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, ancak şebeke çalışmaları nedeniyle sokakların tahrip olduğunu belirten Başkan Kuş, “Eyyübiye’yi şu an şantiyeye dönüştürmüş durumdayız. Doğalgaz ana hat borusu döşenen tüm sokaklarımızda çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tahrip olan yollarımızın tamamını onaracak ve Eyyübiyeli kardeşlerimizin bu sıkıntısını da gidermiş olacağız” dedi.
Çalışmaların devam ettiği mahallelerde tüm sokakları gezen ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Kuş, gördüğü aksaklıkların ve vatandaşların ilettiği sorunların çözülmesi için talimat verdi.
Eyyübiye’de geçen yıl beş mahalleye doğalgaz ulaştırılmış ve ardından tahrip olan sokaklarda yenileme çalışmaları başlamıştı. Bu yıl da doğalgaz şebekesi tesis edilen mahalle sayısı 11’e ulaşırken tahrip olan cadde ve sokaklardaki yenileme çalışmaları da zaman kaybetmeden yapılıyor.

 

AdminAdmin