YEREL
Giriş Tarihi : 16-01-2023 12:35

Halı yıkatayım derken halılarınızdan olmayın!

Halı yıkama sezonunun açıldığı şu günlerde kayıt dışı çalışan kişilere karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini konusunda uyarılarda bulunan halı yıkamacılar haksız kazanç sağlayan kişilere karşı uyarılarda bulundu.

Halı yıkatayım derken halılarınızdan olmayın!


Son zamanlarda artan kaçak halı yıkamayla ilgili vatandaşları uyaran halı yıkamacılar,  Bu konuda çok şikayet geliyor. Vatandaşlardan ricamız halılarını verirken dikkatli olmaları güvenilir firmalara halılarını teslim etmelerini istediler. Halı yıkama sezonunda firmayı kuruyorlar sezon bittiği zaman telefonu açan yok. Vatandaşların daha dikkat etmeleri gerekiyor" dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız halı yıkamacılar; Halı yıkama ve temizliği yapacak olan firma bu iş için ehliyetli olmalı ve iyi bir kadroya sahip olmalıdır. Çünkü halı yıkama tecrübe gerektiren bir iştir. Halı yıkatma işinizi yaptıracağınız firmada mutlaka kriterler arayınız. Donanımı, tesisi, personel sayısı ve ücretsiz servis imkanı gibi konuların üzerinde önemle durunuz. Hangi halı şampuanı ve hammaddeler ile yıkadıklarını mutlaka sorunuz. Yeni teknolojiye tam uyum gösteremeyen firmalar yaptıkları halı yıkamalarda olumsuz sonuçlara neden olmakta ve bu durum müşteri mağduriyeti olarak geri dönmekte. Sizde halı yıkatma mağduru olmamak için doğru tercihlerde bulunmalısınız. İnternet üzerinden ulaştığınız her firma tesisi olan ve yerinde halı yıkama yapan firma değildir. Bu nedenle referanslar istemeniz gerekecek ve emin olduktan sonra halı yıkama işinizi bu firmaya vermeniz yerinde olacaktır.

DAHİLİ ADRESİ VE TELEFONU OLMAYAN YERE HALI VERMEYİN

Merdiven altı halı yıkamacılarının cep telefonları ve unvanları olmasına rağmen asla adreslerinin olmadığı bazı halı yıkamacılar türedi. Bunlar halıları toplayıp anlaştığı bir halı yıkama firmasıyla komisyon alarak kötü bir yıkamayla adrese teslim ediyor.

Adresi ve dahili telefonu olmayan, makbuz vermeyen bir yere halınızı vermeyin. Broşürlerdeki görsel ve ucuz fiyatlara aldanmayın.

AdminAdmin