YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2023 22:10

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karaköprü Belediyesi temizlik işleri personeli Adıyaman'da sokak temizleme çalışmaları sırasında çöpte bulduğu altınları sahibine ulaştırılmak üzere güvenlik güçlerine teslim etti

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli komşu il Adıyaman'da sokak temizliği çalışmalarını sürdürürken, örnek bir davranışa imza attılar. Rutin sokak temizliği ve çöp toplama faaliyeti yürüten personel çöp kenarında içinde 25 Cumhuriyet altını, 12 yarım, 24 çeyrek altın ile bir çift altın küpe ve bir altın yüzük olan bir poşet buldu.

İçinde altın olan poşeti görünce hemen güvenlik güçlerine haber veren Karaköprü Belediyesi temizlik işleri personeli altınları sahibine ulaştırılmak üzere tutanakla polise teslim etti.
Personelin örnek davranışına kayıtsız kalmayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyarlı davranışları için personeline teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli deprem sonrası ciddi yara alan Adıyaman'da günlerdir özverili bir şekilde temizlik ve çöp toplama çalışmaları yürütüyor.

AdminAdmin