YEREL
Giriş Tarihi : 24-01-2023 21:14

Kardeş Yıldırım Belediyesi’nden Hilvan’a Ziyaret

Kardeş Yıldırım Belediyesi’nden Hilvan’a Ziyaret

Bursa Merkez İlçesi Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Hilvan Belediyesi’ne ziyarette bulundu. 
2011  yılında karşılıklı alınan meclis kararları ile Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan Bursa’nın Merkez İlçesi Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz Hilvan Belediye’nin ziyaret ederek Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüştü. 
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yaptıkları bir dizi gezi ve ziyaret kapsamında Hilvan’a giden Başkan Yılmaz, işbirliği içerisinde oluşturacağımız sosyal ve kültürel projelerle oluşturulan kardeşlik köprüsünün daha güçleneceğini belirtti. 
Hilvan Belediyesi’nde Başkan Bayık ve Belediye meclisi üyeleriyle istişarede bulunan Oktay Yılmaz ardından Başkan Bayık ve beraberindekilerle AK parti Hilvan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hilvan Belediye Başkan Aslan Ali Bayık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmenin ardından esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz ‘Hilvan’da yapılan çalışmaların vatandaşlar arasındaki memnuniyetinden gurur duyduk’ dedi. 
Ortaklaşa geliştireceğimiz projelerin Yıldırım ve Hilvan’a büyük katkı sunacağını ifade eden konuk Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ‘Öncelikle tüm Hilvanlı hemşerilerime misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Medeniyetin yükseldiği bir şehrin ilçesinde yapılan hizmetleri yerinde görme şansımız oldu. Cumhur İttifakı ile birlikte, hem bir kentin geliştiğini ve bununla birlikte bir ülkenin geliştiğine hep birlikte şahitlik etmekteyiz. Pandemi sürecinde her ne kadar görüşemezsek de bireysel ilişki ve görüşmelerimizi hep sıcak tuttuk. Bugün de Hilvan ilçemizi ziyaret ederek birlikte neler yapabiliriz onu istişare ettik. İnşallah bugüne katkı ve bereket sağlayacak bir projeyle Hilvan’ın gençlerine destek olmak istiyoruz. Ben Belediye Başkanımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı bir daha teşekkür ediyorum. Görüşüp hasbihal ettiğimiz Hilvanlı hemşerilerimiz başkanımızın yaptığı hizmet ve çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Rabb’im hizmetimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin’ dedi. 

Kardeş Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı konuk eden Başkan Bayık, başkan Yılmaz’a ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek ‘Sürekli olarak söylediğimiz bir şey var. Hilvan her şeyin en güzeline layıktır diye. Biz de belediye olarak her zaman elimizden gelenin fazlasını vatandaşlarımıza hizmet olarak sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Hak nasip ederse insanlarımıza bu hizmetleri sunmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu. 

AdminAdmin