YEREL
Giriş Tarihi : 01-03-2023 11:30

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’DEN KUAFÖR ÇADIRI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, deprem nedeniyle Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan gelerek Şanlıurfa’daki güvenli alanlarda barınan depremzedelerin saç ve kişisel bakımları için KYK bahçesinde kuaför çadırı kurdu. Kuaför çadırına gelen depremzedelerin saç bakımları gönüllü berberler tarafından yapılıyor.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’DEN KUAFÖR ÇADIRI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası tarafından Depremzede vatandaşlar için kuaför çadırı kuruldu.

Deprem nedeniyle gidecek yerleri olmadığı için Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde yer alan KYK yurtlarına yerleştirilen Adıyaman ve Kahramanmaraşlı vatandaşlar için kolları sıvayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin kişisel bakımları için kuaför çadırı oluşturdu.

Kadın Destek Merkezlerinde kuaför eğitimi alan gönüllü kadın kuaförler ile erkek kuaförler el birliği ile kurulan çadırda vatandaşları tıraş ediyor. Kadın kuaförler, kız çocuklarının saç kesimini ve saç bakımını yaparak bir nebze de olsa asılarını unutturmaya çalışıyor.

Gönüllülerin hizmet verdiği kuaför çadırında erkeklerin saç ve sakal tıraşları yapılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Kuaför çadırında saç bakımlarını yapan kız çocukları hizmetlerinden dolayı gönüllü berberler ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu Oda Başkanı Nezif Kayalar, ‘’Depremzede vatandaşlarımızın saç ve tıraşlarını yapmak için gönüllü berberlerimiz ve kadın kuaförlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın yanındayız. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa olarak yürüttüğümüz bu çalışmada kadın kuaförlerimiz ve erkek berberlerimiz vatandaşlarımızın saç bakımlarını yapıyorlar. Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Gönüllü Berberler ise depremzede vatandaşlar gönüllü olarak hizmet verdiklerini söylediler.

 

AdminAdmin