YEREL
Giriş Tarihi : 30-03-2023 14:19   Güncelleme : 30-03-2023 14:40

SOSYAL MARKET RAMAZAN AYINDA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Karaköprü Belediyesi'nin ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşları birleştiren projesi Sosyal Market, Ramazan ayında da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak gönüllere dokunuyor

SOSYAL MARKET RAMAZAN AYINDA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Karaköprü Belediyesi'nin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği sosyal market projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar ücretsiz olarak gıda, giyim vb. ihtiyaçlarını gideriyor. Çankaya Mahallesinde bulunan sosyal market Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların gönüllerine dokunarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile sosyal markette kuru gıda, yiyecek, giyim gibi temel ihtiyaçlarını herhangi bir ücret ödemeden temin edebiliyorlar.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının bereketinden faydalanarak sosyal markette daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaya çalıştıklarını dile getirerek hayırsever vatandaşların da desteğiyle gönülden gönüle bir paylaşım bağı kurulduğunu ve ihtiyaçların karşılandığını belirtti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını hızlıca gidermek için faaliyete geçirdiğimiz sosyal marketimizde her geçen gün daha fazla insana ulaşmanın, eksiklerini bir nebze gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilen yaklaşık bin iki yüz ailemiz herhangi bir ücret ödemeden marketimizde alışveriş yapıp ihtiyaçlarını giderebiliyor.

Ramazan ayında ise sosyal yardımlaşmaya, gönüllere dokunmaya ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü Ramazan ayı paylaşım ayıdır ve bu ayın bereketinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız temel ihtiyaçları için sosyal marketten faydalanırken, birçok vatandaşımıza da ayrıca alışveriş kartları dağıttık. Hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle hazırlanan erzak kolilerimizi de belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için çok değerli bir hizmet olan sosyal marketimize ve diğer yardım çalışmalarımıza hibede bulunan, destekleri ile gönül bağı kuran tüm firmalara ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Karaköprü Belediyesi sosyal marketinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurabilirler.

AdminAdmin