YEREL
Giriş Tarihi : 13-01-2023 13:19

Vali Salih Ayhan’dan `Kitap İyileştirir` Kampanyasına 500 Kitap ile Destek

Vali Salih Ayhan, ilimizde kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına yönelik olarak başlattığı “Urfa Okuyor” kampanyası ile kitap okumaya yönelik olarak çalışmaları her zaman ön plana çıkarmakta

Vali Salih Ayhan’dan `Kitap İyileştirir` Kampanyasına 500 Kitap ile Destek

 Vali Ayhan, şehrimizde kitap okuma kültürünü yerleştirmeye yönelik diğer kurum ve kuruluşlarımızın da yapmış olduğu kampanyaları, elinden gelen her türlü imkân ile destekliyor.
Şanlıurfa ve Kitap Beraber Anılacak
Vali Ayhan; Adalet Sarayı ziyaretleri kapsamında, Ceza ve Tekvifevleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Kitap İyileştirir” kampanyası kapsamında 500 kitap ile destek verdiğini açıkladı.
1 Milyon Kitap Hedefliyoruz
Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtımı törenine katılan Vali Ayhan, Valilik olarak 500 kitabın teslimini gerçekleştirirken cezaevi personelimize de kitap dağıttı.
Verdiği demeçte, ‘’Urfa Okuyor’’ projesi ile ilimizde 1 Milyon kitap dağıtımını hedeflediklerini vurgularken “Kitap, kişisel gelişimi ve içsel eğitimi barındıran bir araçtır. Sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda personelimiz ve cezaevinde olan hükümlülerimizin de faydalanmasını hedefledik. Bu sayede onların kendilerini eğitmesi yönünde kitaplar yardımcı olacaktır.”dedi.
Vali Ayhan, konuşmasını “Paylaşımcılığa özellikle önem vermeliyiz. Diğer kurum ve kişilerin de böyle güzel, anlamlı projelere destek vermesini istiyorum.” dedi.

 

AdminAdmin