YEREL
Giriş Tarihi : 04-10-2022 07:22   Güncelleme : 04-10-2022 08:10

Yağız Bebek Destek Bekliyor

Yağız Bebek Destek Bekliyor

Şanlıurfa'da SMA hastalığına yakalanan 6 aylık Mustafa Yağız Avcı, yaşam mücadelesi veriyor. Mustafa Yağız bebeğin tek umudu ise ailesinin Şanlıurfa Valiliği izniyle başlattığı yardım kampanyası sayesinde yurt dışından gelecek olan ilaç.

Göbeklitepe Ajans dün Mustafa Yağız için program yaptı. Möderatörlüğünü İsmail Arslan yaptığı gündem özel programında Yağız Bebek gönüllüsü Avukat Çiğdem Kendirci konuk oldu. 

Programda SMA tip 1 kas hastalığına yakalanan Mustafa Yağız bebeğin yaşama tutunabilmesi için çağrılar yapıldı. Programa telefonla katılan Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan CHP PM Üyesi Erbil Aydınlık ve CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner Yağız bebeğin yanında olduklarını kendilerine ne düşüyorsa seve seve yapacaklarını söylediler.

Avukat Çiğdem Kendirci programda Yağız Bebek için yaptıkları kampanyaları kermesler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Yağız Bebek için şu ana kadar ilacın yüzde 43 oranında para toplandığı kalan yüzde 57'nin ise bir an önce toplanmasını gerektiğini herkesten Yağız bebeğe yardım elini uzamasını istedi.

İşte dün akşam gerçekleşen programın tamamı

AdminAdmin