ADAY YETİM, URFA İTHAL ADAYLARA DEĞİL, ÖZ EVLATLARINA OY VERECEKTİR

SİYASET - 08-05-2023 17:55

ADAY YETİM, URFA İTHAL ADAYLARA DEĞİL, ÖZ EVLATLARINA OY VERECEKTİR

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Eyyübiye Şelale Parkı yanında İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı yol arkadaşı olan Av. Musa Mangal'ın adına açılan seçim ofisinin açılışa katıldı.
Eyyübiye Şelale parkında yanında açılan seçim bürosunun açılışı adeta miting havasında gerçekleşti.
İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Musa Mangal adına açılan seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, Şanlıurfa 14 Mayıs günü ithal adaylara değil, Urfa’nın öz evlatlarına sahip çıkacaktır dedi.
Kalabalığa hitap eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in sözleri sık sık “Emin Yetim Meclise” diyerek kesilirken Aday Yetim, Urfa’nın sorunlarını ancak yerli ve milli adaylar olarak bizler çözeceğiz dedi.
Şanlıurfa'nın yerli ve milli adayı Emin Yetim, Musa Mangal adına açılan seçim ofisinde yaptığı konuşmada Urfa'nın sorunlarına dikkat çekerek, çözümün ancak yerli ve milli adaylar tarafından gerçekleştirilebileceğini vurguladı.
Urfa'nın sorunlarına baktığımızda, özellikle son yıllarda artan göçler, tarım alanlarındaki verimlilik düşüklüğü, işsizlik ve ekonomik sıkıntılar en önemli problemler arasında yer alıyor. Bu sorunların çözümü için ise başta yerli ve milli adaylar olmak üzere tüm siyasi partilerin ortak bir çalışma içerisine girmesi gerekiyor.
Aday Emin Yetim, vurguladığı yerli ve milli adaylar Urfa'nın sorunlarını daha iyi anlayarak, daha etkili çözümler üretebilirler. Çünkü onlar Urfa'yı yakından tanıyan, halkın sorunlarını dinleyen ve bu sorunların kaynağına inerek çözüm yolları arayan kimselerdir.
Bu noktada Emin Yetim'in sözleri oldukça anlamlıdır. Zira o da Urfa'nın yerli ve milli adaylarından biridir ve halkın sorunlarını yakından takip etmektedir. Ayrıca Yetim, Urfa'nın tarım potansiyelini ön plana çıkararak, bu alanda atılacak adımlarla hem istihdam hem de ekonomik kalkınma sağlanabileceğine inanmaktadır.
Bunun yanı sıra Emin Yetim, göç sorununa da dikkat çekerek, bu konuda da etkili çözümler üretilmesi gerektiğini belirtmiştir. Çünkü son yıllarda artan göçlerle birlikte Urfa'da işsizlik ve yoksulluk gibi sorunlar da beraberinde gelmektedir. Bu nedenle göç sorunu doğru bir şekilde ele alınmalı ve göç eden vatandaşlar için istihdam alanları oluşturulmalıdır.
Emin Yetim'in üzerinde durduğu bir diğer konu ise eğitimdir. Urfa'nın eğitim seviyesinin düşük olması, gençlerin iş bulma şansını azaltmakta ve bölgeyi geri kalmışlığa sürüklemektedir. Bu nedenle eğitime yapılacak yatırımlarla, gençlerin nitelikli bir eğitim almaları sağlanmalı ve böylece iş imkânları artırılmalıdır.
Şanlıurfa'nın yerli ve milli adayı Emin Yetim'in sözleri oldukça anlamlı ve doğrudur. Urfa'nın sorunlarının çözümü için yerli ve milli adayların önemli bir rol oynayacağı açıktır. Bu nedenle seçimlerde tercih edilen adayların, halkın sorunlarını anlayan, onlara kulak veren ve çözüm üretmek için çalışan kişiler olması gerekmektedir.
Eyyübiye Şelale parkında yanında İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Musa Mangal adına seçim irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Av. Ali Arusoğlu, Mehmet Hamcan, Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Mehmet Yıldırım, Mehmet Emin Güvenç, İYİ Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Enver Keskinbıçak, İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Bülent Mermer, İYİ Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Badıllı, İYİ Parti Kadın kolları, İl ve İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yanı sıra çok sayıda vatandaş açılışa eşlik etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA DİYARBAKIR – ŞANLIURFA İSTİKAMETİ DE TRAFİĞE AÇILDI

BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA DİYARBAKIR – ŞANLIURFA İSTİKAMETİ DE TRAFİĞE AÇILDI

29-03-2024 - SİYASET

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

29-03-2024 - SİYASET