Aslantaş; Bu seçim Şanlıurfalı gençlerin dönüm noktası olacak.

SİYASET - 09-05-2023 18:14

Aslantaş; Bu seçim Şanlıurfalı gençlerin dönüm noktası olacak.

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdulkadir Aslantaş, seçimlere sayılı günler kala Şanlıurfalı gençlere seslendi; “ Gençler bu seçim, geleceğinizin yeniden şekilleneceği bir dönüm noktası olacaktır.” Dedi. 
Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdulkadir Aslantaş,  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa’nın geleceğinin yeniden şekilleneceğini belirtti. Aslantaş, bölgenin coğrafi konumu, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile birlikte Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip bir şehrin kaderini belirlemek için gençlerin sandık başına mutlaka gitmesi gerektiği söyledi. 
Bu seçimde Şanlıurfalı gençlerinin büyük bir rol oynayacağını söyleyen Aslantaş, gençlerin eğitimlerini daha kaliteli ortamlarda tamamlamalarını ve istihdam edilmeleri için meclisteki sesleri olacağını söyledi. Aslantaş, "Gençlerimiz, Şanlıurfa'nın geleceği için büyük bir potansiyele sahip. Bizler, gençlerimizi eğitim, spor ve istihdam projelerimizle onlara sağlıklı bir gelecek sunmak için çabalayacağız.” Dedi.
Aslantaş, Şanlıurfa'nın tarım, tarih turizmi ve sanayi gibi sektörlerde de büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu sektörlerin iktidar milletvekilleri ve yerel belediyeler tarafından gençlerimiz için yeteri kadar değerlendirilmediğini söyledi. Aslantaş, "Şanlıurfa'nın tarım, turizm ve tekstil sanayi sektörlerinde büyük bir potansiyeli var. Bu sektörleri destekleyerek, Şanlıurfalı gençlerimizi ve şehrimizin ekonomisini güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.
Aslantaş bu seçimin, Şanlıurfalı gençlerin dönüm noktası olacağını vurgulayarak, tüm Şanlıurfalı gençleri birlikte çalışmaya davet etti. Aslantaş, "Şanlıurfa'nın ve gençlerimiz için dönüm noktası olacak olan bu seçimde hepimiz  el ele gönül gönüle vererek çalışacağız. Şanlıurfalı gençlerin varlığını daha ön plana çıkararak, ağırlıklarını ortaya koyacağız " diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA DİYARBAKIR – ŞANLIURFA İSTİKAMETİ DE TRAFİĞE AÇILDI

BALIKAYAĞI KAVŞAĞINDA DİYARBAKIR – ŞANLIURFA İSTİKAMETİ DE TRAFİĞE AÇILDI

29-03-2024 - SİYASET

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

29-03-2024 - SİYASET