Aslantaş, iktidar milletvekilleri muhalefetteymiş gibi davranıyorlar.

SİYASET - 08-05-2023 11:20

Aslantaş, iktidar milletvekilleri muhalefetteymiş gibi davranıyorlar.

Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, 14 Mayısta yapılacak olan genel seçim öncesinde iktidar partisi bir milletvekilinin muhalefette olan kendileriymiş gibi; “Yeter söz milletindir.” demesi bir akıl tutulması olduğunu söyledi. 
 Seçime sayılı günler kala birbirinden ilginç seçim kampanyaları ve seçim büro açılışları devam ederken, diğer yandan iktidar partisi milletvekillerinin açıklamaları Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş tarafından eleştirildi. 
Aslantaş yaptığı açıklamada, iktidar partisi milletvekilleri muhalefetteymiş gibi davranarak halkın aklıyla alay ettiklerini belirtti. İktidar partisi milletvekillerinin seçim kampanyaları sırasında halka yalan söylediğini ve gerçekleri çarpıttığını belirten Aslantaş, 1950 yıllarında dönemin Demokrat parti lideri Adnan Menderes tarafından seçim kampanyalarında söylenen “ yeter söz milletindir.” sözünü bugün iktidar partisinin bir milletvekilinin kullanmasının izah edilir bir yanı olmadığını söyledi.
Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, iktidar partisi milletvekilinin Şanlıurfa'nın sorunlarına çözüm bulmak yerine, onları dikkate almayan, seçimden seçime oy devşirmek için her türlü yalanı söylemesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını, bu tür siyasetçilerin halkın güvenini de zedelediğini söyledi. Aslantaş, İktidar partisi milletvekillerinin halkın karşısına çıkmaya cesaretlerinin olmadığını, bu yüzden kendilerinin muhalefetteymiş gibi davrandıklarını ifade etti. 
Aslantaş, Şanlıurfa halkının gerçeklerini öğrenmek ve doğru karar vermek için ihtiyacı olan dürüst siyaseti seçim kampanyası boyunca halka anlatacaklarını söyleyerek, bu şekilde Şanlıurfa'nın sıkıntılarına çözüm bulmak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

11-04-2024 - SİYASET

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

11-04-2024 - SİYASET