Aslantaş; 'Siyasette değişim şart' dedi.

SİYASET - 11-05-2023 10:00

Aslantaş; 'Siyasette değişim şart' dedi.

Şanlıurfa'da bağımsız milletvekili adayı olan Abdulkadir Aslantaş, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdığı Şanlıurfa merkez ilçelerinde yaptığı açıklamalarında "siyasette değişim şart" olduğunu söyledi.
Seçimlere sayılı günler kala birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı olan Abdulkadir Aslantaş, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü seçim kampanyalarını sürdürüyor. Aslantaş mevcut siyasetçilerin halkın istek ve taleplerine gereken değeri vermediğini bu konuda Ankara’nın imkânlarını Şanlıurfa’ya doğru bir şekilde kanalize edemedikleri için bu seçimde mutlaka değiştirilmesi gerektiğini belirtti. 
Bağımsız aday olarak seçimlere katılan Aslantaş, seçmenleriyle birebir görüşüp sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümüne yönelik sonuçlara en kısa sürede ulaşabileceklerini ifade etti.  Halkın dile getirdiği bütün cevap bekleyen sorunların çözümünün yanında, hayata geçirecekleri projelerinde takipçisi olacaklarını da söyleyen Aslantaş, bu seçimde yaşanacak değişimle birlikte bu yatırım süreçlerini çok hızlı bir şekilde başlatacaklarını ifade etti.  
Aslantaş, Şanlıurfa'da çözüm bekleyen sorunlara çözüm üretemeyen siyasetçilerin bu seçimde halk iradesinin sandıklara yansıyarak değişeceğini belirtiyor. Siyasi arenada değişim çağrıları giderek artarken, Aslantaş'ın bağımsız aday olarak seçimlere katılması, seçimlerin sonuçlarını belirleyecek önemli etkenlerden biri olarak görülüyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EYYÜBİYELİ KADINLARDAN YENİDEN REFAHA BÜYÜK DESTEK

EYYÜBİYELİ KADINLARDAN YENİDEN REFAHA BÜYÜK DESTEK

28-03-2024 - SİYASET

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

28-03-2024 - SİYASET