BAŞKAN BAYDİLLİ BERBERLER VE KUAFÖRLERLE İFTARDA BULUŞTU

SİYASET - 27-03-2024 17:05

BAŞKAN BAYDİLLİ BERBERLER VE KUAFÖRLERLE İFTARDA BULUŞTU

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle buluşmalarını sürdürürken, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren berberler ve kuaförlerle de iftar programında bir araya geldi

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ikliminden faydalanmak için toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelerek çeşitli programlar düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafıyla iftar programında bir araya geldi

İftar programına Başkan Metin Baydilli ile birlikte Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Şanlıurfalı ses sanatçısı İbrahim Küçük, Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar ve belediye meclis üyeler katılım gösterdi.

 

İftar programında berber ve kuaför esnafına hitap eden Başkan Baydilli berberlerin direkt insana hizmet eden ve insanı güzelleştiren bir meslek grubu olduğu belirterek de kendilerinin de yerel yöneticiler olarak şehri güzelleştirmekle görevli olduklarını söyledi.

Başkan Baydilli, “Dünyada en kıymetli yatırım insanoğluna yapılan yatırım olduğu için berber ve kuaförlerimizin mesleği daha kıymetlidir. Bizler de insana yapılan yatırıma önem veriyoruz, yaptığımız hizmet ve projelerle vatandaşlarımızın güzel ortamlarda yaşayıp mutlu olmalarını hedefliyoruz.

Şanlıurfa Türkiye’nin 8. Büyük şehri olarak günden güne gelişimini ve büyümesini sürdürüyor. Belediyeler olarak Şanlıurfa’ya yaptığımız hizmet ve yatırımlarla şehrimizi en güzel hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah yeni dönemde de hizmetlerimizi istikrarlı bir şekilde sürdürüp yeni projelerle şehrimizin kalkınmasını sürdüreceğiz” diyerek iftar programına katılımları için berber ve kuaför esnafına teşekkür etti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yerel yönetimlerin de esnafların da davasının şehri kalkındırmak ve şehre en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydederek, “Hepimizin davası şehrimizin ve insanlarımızın güzelleşmesidir. Bu anlamda berberlerimiz ve kuaförlerimiz de kendi alanlarında insanlara değerli bir hizmet veriyorlar. Hep birlikte çalışarak şehrimizi de insanlarımızı da daha güzele ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.

Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar da her zaman yanlarında olan ve iftar davetinden berber-kuaför esnafını davet edip bir araya getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Başkan Baydilli iftar programının ardından berber ve kuaförlerle sohbet edip taleplerini dinlerken, günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

11-04-2024 - SİYASET

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

11-04-2024 - SİYASET