BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ONLİNE SINAVDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

SİYASET - 26-03-2024 14:54

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN ONLİNE SINAVDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Karaköprü Belediyesinin geliştirdiği cep dershane portalı üzerinden gerçekleştirilen TYT deneme sınavında başarılı olan öğrenciler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından ödüllendirildi

Eğitime her zaman destek olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin sınavlara hazırlanan öğrenciler için hizmete sunduğu ve 350 Bin Soru ve deneme sınavının yer aldığı cep dershane online eğitim portalı ile öğrenciler sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanıyor.

Portal üzerinden gerçekleştirilen online deneme sınavı için sms yoluyla öğrenciler bilgilendirilirken 160 öğrencinin katıldığı sınavda dereceye giren üç öğrenci ödüllendirildi. Öğrencilere ödüllerini Başkan Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri taktim etti. ‘Karaköprü Belediyesi Eğitim’ uygulaması üzerinden gerçekleştirilen sınavda Sercan Emir tektaş birinci, Asım Talha Dodanlı ikinci ve Fatma Yoldaş üçüncü oldu.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Baydilli online portal ile gençlerin hedeflerine ulaşma yolunda destek olduklarını ve gerçekleştirilen sınavda başarılı olan öğrencileri de teşvik etmek için ödüllendirdiklerini dile getirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de gençleri tebrik ederken başarılarının devamını dileyip gençlerin eğitimi için sınav uygulaması hizmeti sunan Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Sınavlarda dereceye giren gençler Karaköprü Belediyesinin online eğitim portalı üzerinden soru çözümü yaparak bilgilerini pekiştirdiklerini ifade ederek kendilerini düşünüp online eğitim hizmeti sunan ve kendilerini ödüllendiren Başkan Metin Baydilli’ye teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi online eğitim portalı üzerinden ödüllü deneme sınavlarının devam edeceği bildirildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

11-04-2024 - SİYASET

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

11-04-2024 - SİYASET