Eyyübiye Köylüleri: Biz AK Partiliyiz, Kararımız Değişmez

SİYASET - 26-03-2024 15:01

Eyyübiye Köylüleri: Biz AK Partiliyiz, Kararımız Değişmez

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret ettiği kırsal mahallelerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanmaya devam ediyor.
Eyyübiye’ye bağlı Bakırtaş, Beşat, Bulduk, Dolutepe, Kubacık, Mihraplı, Tuzluca, Umuroba, Vergili, Yardımcı ve Yaşar köylerinde yaşayan vatandaşlarla sabah başlayan buluşmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u bağırlarına basan vatandaşlar, “Zahmet edip buralara kadar gelmenize gerek yoktu. Biz yapılan hizmetlere zaten şahidiz. Köyümüze hiçbir yatırım yapılmadığı zaman da AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorduk. Köyümüzün ara sokaklarına kadar yollarımız yapılmış, her türlü hizmet ulaştırılmış durumda. Şimdi de elbette yine AK Partiliyiz, kararımız kesinlikle değişmez” diye konuştular.
Eyyübiye kırsalında yaşayan vatandaşların her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu, milli ve manevi değerlerimize çok sıkı bağlı olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Kuş da gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.
AK Parti belediyeciliğinin artık bir marka değer olduğunu dile getiren Kuş, “Belediyecilik anlayışımızda halkın ihtiyaçlarını birlikte belirlemek, ihtiyaçları gidermek ve çözüm üretmek var. Hamdolsun beş yıllık görev süremiz boyunca bunun gayretinde olduk. Bugün ziyaret ettiğimiz kırsal mahallelerimizde halkımızın bu hizmetlerimizi takdir ettiğini gördük. İnşallah, 1 Nisan sabahı itibariyle ilçemizde yaşayan tüm insanlarımızın hizmetinde olmaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

11-04-2024 - SİYASET

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

11-04-2024 - SİYASET