HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÜST YAPIDA GECE MESAİSİ

YEREL - 28-03-2023 12:51 1485 kez okundu.

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÜST YAPIDA GECE MESAİSİ

Haliliye Belediyesi, üst yapı hizmetlerinde gece mesaisiyle bakım onarım çalışmalarını hızla tamamlıyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde yürüttüğü hummalı yol çalışmasıyla yenilediği yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kentte etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel ve su baskınlarının izlerini silmek için Fen İşleri Müdürlüğü, onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Program dahilinde sel ve su baskını yaşanmayan bölgelerde de çalışmalarını yürüten ekipler, üst yapı hizmetlerini gece mesaisiyle de devam ettiriyor.  Sırrın, Ahmet Yesevi, Karşıyaka, Süleymaniye, Bahçelievler ve Devteyşti mahallelerinde çalışmalara devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, onardığı yolları bölge sakinlerinin hizmetine sunuyor. 

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü üst yapı çalışmalarını program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam ettiriyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SIFIR ATIK İLE 5 AYDA 2500 AĞACIN KESİLMESİ ÖNLENDİ

SIFIR ATIK İLE 5 AYDA 2500 AĞACIN KESİLMESİ ÖNLENDİ

02-06-2023 - YEREL

Süleymanşah Gençlik Merkezi Donatılıyor

Süleymanşah Gençlik Merkezi Donatılıyor

02-06-2023 - YEREL