İYİ PARTİ ADAYI EMİN YETİM, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET - 05-05-2023 11:43

İYİ PARTİ ADAYI EMİN YETİM, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, Şanlıurfa’da bir farkındalık oluşturarak Şanlıurfa Barosu toplantı salonunda kendisini dinlemeye gelen gençlerle bir araya gelerek onlardan gelen tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.
Şanlıurfa Barosu toplantı salonunda gerçekleşen ve moderatörlüğünü Av. Furkan Boz’un yapmış olduğu Gençlik Buluşmasında salonu dolduran gençlerle bir araya gelen ve özelikle üniversiteye hazırlık ve üniversitede okuyan gençlerden oluşan bir kalabalığa hitap eden İYİ Parti Adayı Emin Yetim, “Gençler bizim geleceğimiz ve yarınlarımız” Dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in gençlerle yaptığı toplantı oldukça verimli geçti. Toplantıya katılan yaklaşık 500 genç, Emin Yetim'e çeşitli konularda sorular sordular ve bu sorulara net cevaplar verdi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “Gençlerin en çok merak ettiği konular arasında işsizlik, eğitim, tarım ve gençlik politikaları gibi konulara değindi. Gençlerin sorularına verdiği cevaplarda, özellikle genç işsizlik oranının yüksek olduğu Şanlıurfa'da iş imkânlarının artırılması gerektiğine vurgu yaptı. Aynı zamanda, Şanlıurfa’da başta inşaat olmak üzere akaryakıt, gıda, lojistik alanlarında faaliyet gösterdiklerini ve 1200 kişinin şu an çeşitli şirketlerinde çalıştığını ifade ederek bünyelerinde çalışan genç insan sayısının %70 olduğunu ve bunun da yetersiz olduğunu ifade ederek eğitim alanında da yapısal reformların yapılması gerektiğini söyledi.
Tarım konusunda ise, Şanlıurfa'nın tarım potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, GAP Projesinin bitirilmesi ile birlikte tarımsal üretimin artırılması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğinin altını çizen Milletvekili Adayı Yetim, Gençlik politikalarıyla ilgili olarak da, gençlerin siyasi hayatta daha da aktif bir şekilde rol almasının teşvik edilmesi gerektiğini ifade etti.
Emin Yetim, ayrıca gençlerin sorunlarına çözüm bulmak için onların fikirlerine değer verilmesi gerektiğini de vurguladı. Gençlerin başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında aktif olarak katılım sağlaması ve sorunlarına çözüm üretmelerinin önemli olduğunu belirtti.
Toplantının sonunda Emin Yetim, gençleri dinlediği için ayrıca teşekkür ederek 24 yıldır kullanmış olduğu cep telefonu numarasını da kendisini dinleyen gençlere söyleyerek seçildiği takdirde aynı numaradan kendilerine ulaşabileceklerini ve onların desteğiyle Şanlıurfa'da yapılacak çalışmaların daha da başarılı olacağını söyledi. 
Ayrıca, Şanlıurfaspor ile ilgili gelen bir soruya da cevap veren Aday Yetim, Şanlıurfaspor’u şampiyon yapmak için elinden geleni yapacaklarını belirterek, gençlerin her zaman yanında olduğunu ve onların sesini de meclise taşıyacağını da ifade etti.
Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda gençlerin sorularını yanıtlayan, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in gençlerle yaptığı toplantıda verdiği net cevaplar ve gençlerin sorunlarına verdiği önem oldukça takdir edildi. Emin Yetim'in gençlere duyarlı yaklaşımı, Şanlıurfa'ya yapılacak çalışmaların gençlerin görüşleri doğrultusunda gerçekleştirilmesinde büyük bir katkı sağlayacaktır.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, toplantı sonunda kendisini dinlemeye gelen gençlerle hatıra fotoğrafının yanı sıra gençlerle selfie çekerek toplantı son buldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EYYÜBİYELİ KADINLARDAN YENİDEN REFAHA BÜYÜK DESTEK

EYYÜBİYELİ KADINLARDAN YENİDEN REFAHA BÜYÜK DESTEK

28-03-2024 - SİYASET

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR

28-03-2024 - SİYASET