MHP 2 Seçim Bürosunu birden açtı!

SİYASET - 04-05-2023 12:29

MHP 2 Seçim Bürosunu birden açtı!

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa’da iki seçim bürosunu birden açtı. Milletvekili Adayları için açılan seçim ofislerinin açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

MHP Şanlıurfa’da çalışmalarını hızlandırırken, vatandaşlar da Milletvekili Adayları için seçim bürosu açıyor. Dün akşam Haliliye ilçesi İmam Bakır ve Sırrın Karşıyaka Mahallelerinde iki seçim bürosunun açılışı yapıldı.

MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve Milletvekili İbrahim Özyavuz’un katılımıyla gerçekleşen seçim irtibat bürolarının açılışı mitinge dönüştü. Seçim Bürosunun açılışında konuşan MHP Şanlıurfa İl Başkanı Güneş, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ancak yorgun olmadıklarını belirterek, “Bizler sadece seçim zamanı sahaya inmedik, sürekli sahadaydık, sürekli vatandaşımızın yanındaydık. Dolayısıyla seçim zamanı çalışmakta zorlanmıyoruz. Evet yoğun tempoda çalışıyoruz ama sizlerin bu desteğini arkamızda görünce tüm yorgunluğumuz gidiyor, daha fazla çalışma isteği geliyor. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen her bir Şanlıurfalı hemşehrime teşekkürlerimi, selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Milletvekili İbrahim Özyavuz da, Şanlıurfa’da oyunu arttıran tek partinin MHP olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu: “Şanlıurfa’da günden güne büyüyen, vatandaşın talebini not alan, halkın sorunuyla ilgilenen bir partiyiz. Halkımızdan gelen bu teveccühü görünce şevkimiz artıyor, heyecanımız artıyor. İnşallah 14 Mayıs günü MHP oy patlaması yapacak. MHP kazanınca halkımız kazanacak. İnşallah hep birlikte zaferi elde edeceğiz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ'DE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

11-04-2024 - SİYASET

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

M.CENGİZ BAKIR; TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM

11-04-2024 - SİYASET