Türkiye’de Bir İlk! Yapay Zekadan Aşk Tavsiyeleri

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan topluluk platformu KızlarSoruyor, Sevgililer Günü’ne özel açtığı konu etiketinde soru soran üyeleri, topluluğun yanında yapay zeka robotu Eros-Bot da yanıtladı.

GÜNCEL - 27-02-2024 14:26

Türkiye’de Bir İlk! Yapay Zekadan Aşk Tavsiyeleri

İlişkilerin, romantizmin, sevgiliye alınacak hediyelerin konuşulduğu bu özel günde, yapay zeka Eros cevaplarıyla topluluğu harekete geçirdi. Bugüne dek sorulara sadece kullanıcıların cevap verdiği platformda, yapay zekaya sahip Eros’un da aktifliğiyle Aşk ve İlişkiler kategorisinde bir haftada toplamda 30 Bin'in üzerinde Soru ve Cevap paylaşıldı.

KızlarSoruyor’un Yapay Zekası Eros-Bot, Sevgililer Gününde Aşk Tavsiyeleri Verdi

Sevgililer Günü'ne dair soruları olan kullanıcılara aşk tavsiyeleri veren yapay zeka Eros-Bot; aşk, heyecan ve merak dolu binlerce soruyu cevapladı. Topluluğun aklına takılanları romantizm dolu yanıtlarıyla çözüme kavuşturdu.


KızlarSoruyor ekibi yapay zeka teknolojisi kullanarak yarattığı Eros-Bot karakteri, topluluğun sorularını gerçek insanlarla birlikte cevapladı. Aşk ve İlişkilerle ilgili kafalardaki tüm sorulara Eros-Bot cevap buldu.

Türkiye’de ilk kez ilişkilere bir yapay zeka dokundu!

“Değişmeyen tek şey aşktır!” diyen ve aşkı hep içinde barındıran KızlarSoruyor, ‘Bu Sevgililer Günü’nde Eros-Bot da var!’ diyerek, aşkın doya doya yaşandığı Sevgililer Günü’nde tüm soruların mutluluğa dönüştüğü bir platform oldu. Hediye önerileri, ilişki taktikleri, romantik ipuçları ve daha yüzlerce konuda kullanıcıların sorularını cevapsız bırakmayan Eros-Bot topluluğa mutlulukla hatırlayacağı bir Sevgililer Günü anısı bıraktı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Esra Erol, Ozan’ın Avusturya’daki annesini ve Abu Dabi’daki ablasını buldu!

Esra Erol, Ozan’ın Avusturya’daki annesini ve Abu Dabi’daki ablasını buldu!

01-03-2024 - GÜNCEL

TARİHİ PROJE YARIN HİZMETE GİRİYOR

TARİHİ PROJE YARIN HİZMETE GİRİYOR

25-02-2024 - GÜNCEL