Van TSO Başkanı Necdet Takva, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile iş birliği imkanlarını görüştü

Van TSO Başkanı Necdet Takva ve heyeti, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek iki şehir arasındaki iş birliği ve ortak projeleri değerlendirdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva başkanlığında, Meclis Divanı ve Meclis Üyeleri, Mersin Vanlılar Dayanışma ve Kültür Derneği eşliğinde, Türkiye Belediyeler Birliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede, Van ve Mersin şehirleri arasındaki ekonomik, ticari, kültürel ve sosyal iş birliği imkanları detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca, ortak projeler geliştirilmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikir alışverişinde bulunuldu.

Editör: Emre Aladağ

Gündem Haberleri