Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2026 Urfa Flash: Urfa Haberleri | Urfa Haber | Şanlıurfa Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Ankara Ticaret Odası'nda Sadi Süreyya Bilgiç ile Ekonomi ve Siyaset Üzerine Kritik Görüşme

ATO Başkanı Gürsel Baran, AK Parti Genel Başkan Vekili Sadi Süreyya Bilgiç ile Ankara ticaretinin gelişimi ve ülke gündemini değerlendirdi.

Yayınlanma
2 Dk Okuma Süresi

Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı olarak, kentteki ekonomik faaliyetlere yönelik çalışmalarının yanı sıra siyasi çevrelerle de etkili görüşmeler yapmaya devam ediyor.

Bu çerçevede, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı, eski TBMM Başkan Vekili ve eski Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sadi Süreyya Bilgiç, ATO’da düzenlenen programda misafir edildi.

Ziyaret sırasında Ankara’nın ticaret sektörünün gelişimi üzerinde durulurken, Türkiye’nin ekonomik gündemi ve siyasi süreç hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bilgiç’in devlet ve siyaset alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimiyle önemli görüşler paylaştığı belirtildi.

ATO yönetimi, bu görüşmenin hem iş dünyası hem de siyaset açısından anlamlı bir diyalog imkanı sunduğunu ifade ederken, kurumun farklı kesimlerle sürdürdüğü iletişimin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Bilgiç’in AK Parti içindeki aktif rolünün, siyaset ile iş dünyası arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunduğu değerlendirildi.

Program, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve Gürsel Baran’ın Bilgiç’e ziyaret için teşekkür etmesiyle son buldu.

Editör: Oktay AVŞAR

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.