Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2026 Urfa Flash: Urfa Haberleri | Urfa Haber | Şanlıurfa Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

TOKİ sahte sosyal medya reklamlarına karşı uyarı yaptı: Ödeme sadece resmi kanallarda yapılmalı

TOKİ, sahte sosyal medya reklamlarına karşı vatandaşları uyardı; işlemler sadece resmi site, Halkbank, Ziraat Bankası ve çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor.

Yayınlanma
1 Dk Okuma Süresi

Resmi makamlar, TOKİ logosu kullanılarak oluşturulan sahte sosyal medya reklamlarına itibar edilmemesi gerektiğini ve kendilerini yetkili gösteren kişilere ödeme yapılmaması uyarısında bulundu.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, TOKİ'nin şahsi IBAN hesapları üzerinden kapora ya da işlem ücreti talep etmediği; başvuruların ve işlemlerin sadece resmi internet sitesi, Halkbank ve Ziraat Bankası’nın yetkili şubeleri ile resmi çağrı merkezi aracılığıyla yapılabileceği bildirildi.

Dolandırıcılık ihtimaline karşı vatandaşların resmi olmayan kanallardan gelen ödeme taleplerine itibar etmemesi istendi.

Editör: Oktay AVŞAR

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.