Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2026 Urfa Flash: Urfa Haberleri | Urfa Haber | Şanlıurfa Son Dakika Haberler
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Uluslararası Basın Federasyonu Başkanı Gürel’den TİMBİR’e teşekkür ve iş birliği vurgusu

Uluslararası Basın Federasyonu Başkanı Şakir Gürel, TİMBİR’in çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek iş birliğinin süreceğini belirtti.

Yayınlanma
2 Dk Okuma Süresi

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ikinci Olağan Genel Kurulu’nda, Uluslararası Basın Federasyonu Başkanı Şakir Gürel önemli açıklamalarda bulundu. TİMBİR’in kuruluşundan bu yana ortaya koyduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürel, birlik çatısı altında gerçekleştirilen faaliyetlerin internet medyasının güçlenmesine ve kurumsal yapıya kavuşmasına önemli katkılar sağladığını belirtti.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Şakir Gürel, internet medyasının gelişimi için TİMBİR’in üstlendiği misyonun çok değerli olduğunu vurguladı. Gürel, konuşmasında, “TİMBİR’in başarılı çalışmalarını gıptayla izliyoruz. Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da TİMBİR’le yürümeye devam edeceğiz. Devam edeceğimize inanıyorum.” sözlerine yer verdi.

Uluslararası Basın Federasyonu olarak TİMBİR ile iş birliğini sürdüreceklerini belirten Şakir Gürel, dijital medya alanında birlik, dayanışma ve ortak hareket etme kültürünün önemine dikkat çekti. Bu iş birliğinin sektördeki güç birliğini artıracağına ve internet medyasının daha sağlam temeller üzerinde gelişmesine katkı sağlayacağına işaret etti.

Editör: Oktay AVŞAR

Senin de fikrin var mı?

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.