YEREL
Giriş Tarihi : 23-03-2024 04:22

ACEM VE AFADLE AŞİRETLERİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL VE AK ADAYLARA TAM DESTEK

ACEM VE AFADLE AŞİRETLERİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL VE AK ADAYLARA TAM DESTEK

Şanlıurfa’nın ileri gelen aşiretlerinden Acem ve Afadle aşiretleri ve bu aşiretlere mensup aileler her zaman olduğu gibi bu seçimde de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Adaylara 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde tam destek vereceklerini bildirdiler.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi temaslarını aralıksız olarak sürdürüyor. Beyazgül’e ve AK adaylara destekler giderek artarken 31 Mart’ta sandıklardan istikrarın çıkacağı şimdiden gözler önüne seriliyor.
Temasları kapsamında Acem ve Afadle aşiretlerinin önderleri ve aşiret mensuplarıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kente yapılan yatırım ve hizmetleri hayata geçirilen projeleri ve yeni dönemde yapacağı ustalık dönemi eserleri anlatarak Şanlıurfa’da gerçek belediyeciliğin AK Parti ve Cumhur İtifakı Belediyeciliği olduğunun altını çiziyor.
Aşiretler buluşmalarının ilkini Acem aşiretinin ve bu aşirete mensup bireylerin davetine icabet ederek gerçekleştiren Başkan Beyazgül buluşmada talep ve önerileri dinleyerek çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya olan hassasiyeti ve sevgisinden de anekdotlar aktaran Başkan Beyazgül gittiği her yerden destek sözlerini alarak ayrılıyor.
Aşiretler buluşmasının ikincisi ise Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde gerçekleşti. Afadle aşireti ve bu aşirete mensup aile bireylerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken Başkan Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Şanlıurfa’ya hizmet etmeye sevdalı AK adaylara destek sözü geldi.
BAŞKAN BEYAZGÜL, “AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ”
Afadle aşireti mensuplarının tertip ettiği organizasyon miting havasında gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’ya 5 yılda önemli hizmetleri kazandırdıklarını aktardı. Başkan Beyazgül, “ Buraya gelirken düğün var zannettim. Çok güzel bir kalabalık var. Tahmin ediyorum ki Afadle aşireti bu kalabalıktan kat kat fazladır. Burada Cumhurbaşkanımıza ve bizlere verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum. Bugün buradaki misafirperverliğiniz bizim için çok önemlidir. Göreve geldiğimiz andan itibaren kendi asfaltımızı, kendi çiçeğimizi, kendi stabilize malzememizi, kendi gübremizi, kendi yedek parçamızı kendimiz üretelim dedik. Zeynel Abidin Beyazgül’ün gözü bir şeyde olsa bunları kendisi yapar mıydı yapmazdı. Bunu Şanlıurfalı vatandaşlarımız için yaptık. Akçakale yolu, Asya ve Osmanlı Mahallesi, Kale Eteği, Kültür ve Turizm Yolu gibi birçok kamulaştırmayı burada gerçekleştirdik. Akçakale yolunu genişleterek burada trafiği rahatlattık. Biz vatandaşlarımıza karşı hep yumuşak başlı olduk. Ama zalime karşı sert oluruz. Ev ziyaretlerinde 8 çocuklu bir vatandaşımız vardı. Ona ev de verdik. Şimdi diyorlar ki Zeynel Başkan Buzdolabı, çamaşır makinası dağıtıyor. Biz bunu 5 yıldır dağıtıyoruz. Bunu dağıtırken de herhangi bir hesap içinde olmadık. Başkanım yorulmuyor musun diye soruyorlar ben de Aşk ile çalışan yorulmaz diyorum. Eyyübiye’de sandıklar açılınca Cumhurbaşkanımızın yüzü gülecek. Allah yar ve yardımcımız olsun hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. 
Afadle aşireti mensupları da desteklerinin AK adaylarla olduğunu ifade ederek buradaki kalabalık buz dağının görünen kısmı dediler.

 

AdminAdmin