SİYASET
Giriş Tarihi : 02-03-2024 22:47

AK Parti Başkan Adayı Seyyithan Atilla, Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Başkan Adayı Seyyithan Atilla, Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Başkan Adayı Seyyithan Atilla, Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Ceylanpınar ilçe genelinde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını her fırsatta vurgulayan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti'nin Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla, seçim çalışmaları kapsamında tempoyu düşürmeden çalışmalarını sürdürüyor. Son ziyaretlerinde Memur-Sen, Eğitim Bir Sen, Abu Irhama, Şevi Aşireti, Şakar, Ülpik, Deniz, Karaca ailelerini ziyaret eden Atilla, halkın gönüllerine konuk oldu.
Özellikle Şakar, Ülpik, Deniz, Karaca aileleri ve Abu Irhama ve Şevi Aşireti ile yapılan görüşmelerde, #GerçekBelediyecilik için kararlılık vurgusu ön plandaydı. Aileler ve Aşiret mensupları, genç ve dinamik adayları Av. Seyyithan Atilla ile birlikte yola devam etme kararı aldı. Aşiret mensupları, destek ve teveccühlerini esirgemediklerini belirterek AK Parti’nin genç başkan adayı Atilla'ya desteklerini ilettiler.
Ayrıca, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İlçe başkanlığına gerçekleşen bir toplantıda, eğitim camiasıyla bir araya gelen Atilla, camianın sıcak karşılamasıyla memnuniyetini dile getirdi. Eğitim Bir-Sen Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Atilla, eğitim konularında yapılacak çalışmaları da masaya yatırdı.
Bu ziyaretlerle birlikte Atilla, Ceylanpınarlıların nabzını tutmaya devam ediyor. Halkın nabzını tutan, sorunları dinleyen ve çözüm üreten bir belediye anlayışını benimseyen Atilla, seçim sürecinde halkın yanında olduğunu her fırsatta vurguluyor.
Ceylanpınarlıların desteği ve teveccühüyle yola çıkan Atilla, adaylık sürecinde halkın taleplerini dikkate alarak projelerini şekillendiriyor. Halkın yaşam kalitesini artırmak, şehri daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Atilla'nın seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde halkın beklenti ve taleplerini de dinleyen genç başkan adayı Atilla, vatandaşların doğrudan katılımıyla şekillenen bir belediye yönetimi sözü veriyor. Ceylanpınar'ın geleceği için kararlı adımlar atan Atilla, halkın güvenini kazanarak ilerlemeyi sürdürüyor.

AdminAdmin