SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2024 15:41

AK Parti Ceylanpınar Adayı Atilla’ya Destek ve Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

AK Parti Ceylanpınar Adayı Atilla’ya Destek ve Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

31 Mart yerel seçimlerine günler kalana AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla’ya destek ve katılımların ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün AK Parti’ye Ceylanpınar’ın önde gelen aile ve aşiretleri yoğun olarak katılım sağlarken, vatandaşlar da açıklanan projelere büyük destek veriyor. 

31 Mart yerel seçimlerine günler kala AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla’ya önde gelen aşiret ve ailelerden destek almayı sürdürüyor. Gün geçtikçe Ceylanpınar’da AK Parti ailesinin gücüne güç katan AK Aday Atilla, ilçenin önde gelen aileler ve aşiretler tarafından yoğun ilgi ve güçlü destek ile karşılanıyor. 

Ceylanpınar’ı sokak sokak, kapı kapı ve köy köy dolaşan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, önce gönülleri, ardından Ceylanpınar’ı kazanacağını belirti. Ceylanpınar’ın önde gelen aşiretleri ise her geçen gün AK Parti çatısı altında 31 Mart yerel seçimlerinde Avukat Seyyithan Atilla’yı belediye başkanı yapmak için güçlü katılım ve desteklerini sürdürüyor. Şanlıurfa’nın ve Ceylanpınar’ın köklü aşiretlerinden Tammahi Aşiretine mensup tüm aileler AK Parti Ceylanpınar Seçim Bürosuna gelerek, AK Parti ailesine katılımlarını ilan ettiler. 

Zaferimize 1 Nisan sabahına 14 gün kaldığını belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla, ‘’Bugün bizim gücümüze güç katan ve bizleri şereflendiren Tammahi aşireti hoş geldiniz şeref verdiniz. Zaferimize 1 Nisan sabahına 14 gün kaldı. Allah’ın izni ile 31 Mart gününde büyük bir farkla seçimi kazandığımızda 1 Nisandan itibaren ne dedik. Hizmet etmeye başlayacağız Ceylanpınar’ı şantiye alanına çevireceğiz. Ben sizin genç kardeşiniz olarak, hem bu memleketi yeniden inşa etmeye çalışacağız beraber. Hemde genç kardeşlerimizi unutmayacağım bu memlekette benim genç kardeşlerim bir tanesi bile işsiz kalmayana kadar mücadele edeceğim. 

AK Aday Seyyithan Atilla; 5 Yıl Ölümüne Çalışacağız

Kalabalığın vur vur inlesin Ceylanpınar dinlesin tezahüratına yanıt veren AK Aday Atilla,’’Vurdunuz vurdunuz her gece vurdunuz Ceylanpınar’da inledi, dinledi. Her gün iftardan sonra buraları doldurup taşırdınız vallahi bu sokak ve caddere sığmıyoruz. Ceylanpınar’da yapacak çok işimiz var. Ben azimli ve heyecanlıyım. Ceylanpınar AK Parti belediyesi olunca Büyüşehirimiz AK Parti olunca iktidar zaten AK Parti bir bahanemiz var mı? Yok. 5 Yıl ölümüne çalışacağız.’’dedi.

AK Aday Seyyithan Atilla; 1 Nisan’da En Az 5 Bin Oy Fark Atacağız

Konuşmalarını sürdüren AK Aday Seyyithan Atilla, ‘’Dışarıda binlerce gencimiz işsiz. Hepsini biliyoruz. Şuanda burada olan binlerce gencimiz işsiz bunların hepsinin farkındayım. O analarımızın duası, yaşlılarımızın duası, genç kardeşlerimin desteğiyle 1 Nisan’da en az 5 bin oy fark atacağız. Ondan sonra işi siz kardeşinize ve bizlere bırakın. Bakın ve gören yine tekrar hizmet nasıl oluyor. Gençlerimiz, nasıl iş sahibi oluyor. Hepiniz göreceksiniz şahit olacaksınız. ’ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin