SİYASET
Giriş Tarihi : 22-01-2024 18:15

Akçakaleli Gençler Hikmet Başak bölge için bir Şans

Akçakaleli Gençler Hikmet Başak bölge için bir Şans

 AK Parti Şanlıurfa milletvekili olarak seçilen Hikmet Başak, yıllardır sürdürdüğü siyasi çizgisi ve bölgeye verdiği hizmetlerle hem kanaat önderliği hem de siyasi liderliği birlikte yürütüyor.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana siyasi çizgisini değiştirmeden ilçe başkanlığı, il encümenliği gibi önemli görevlerde bulunan Başak, 2023 seçimlerinde de AK Parti'den 7. sırada milletvekili seçilerek bölgede büyük bir başarıya imza attı.

Bölgede oldukça sevilen Başak, gençlerle yaptığı sohbetler ve onların sorunlarına yönelik getirdiği çözüm önerileriyle ilçede takdir toplamaya devam ediyor.

Gençler, Başak'ın bölge için bir şans olduğunu belirterek, "Ağabeyimiz olarak gördüğümüz Hikmet Başak'ı bundan sonraki süreçlerde de AK Parti'nin önemli yerlerinde görmek bizi onurlandırır" dedi.

İlçe esnafından Ahmet Aktaş ise Başak'ın mütevazı kişiliği ve ilçe esnafıyla olan diyaloğunun takdire şayan olduğunu belirterek, "Onunla istediğiniz zaman ulaşabileceğimiz siyasi bir lider. Onun gibi siyasetçiler her zaman AK Parti'nin önemli yerlerini işgal etmelidir" diye konuştu.

Başak, yaptığı açıklamada, "Bölgemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin ve esnafımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bölgemize daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

AdminAdmin