SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 09:53

AKÇAKALE'NİN SESİ OLMAK İÇİN GELİYORUM.!

AKÇAKALE'NİN SESİ OLMAK İÇİN GELİYORUM.!

CHP'nin Akçakale Belediye Başkan Adayı İsa Güçlü, seçim kampanyası boyunca toplumun her kesimine ulaşmayı ve Akçakale'nin unutulan sesi olmayı hedefliyor. Güçlü, "Yırtık ayakkabılarını gizlemeye çalışan öğrencilerden, oyun parkını özleyen çocuklara; uyuşturucu batağına düşen gençlerden, gece otagarında kalan işçilere kadar herkesin umudu olmak için buradayım," diyor.

EZİLEN VE DUYULMAYAN SESLERE KULAK VERİYORUZ

Güçlü, "Süt içemeyen çocuklardan, kreş arayan çalışan ebeveynlere; üniversite kazanmış fakat maddi imkânsızlıklar içinde olan öğrencilere ve adli sicili yüzünden iş bulmakta zorlanan insanlarımıza kadar herkesin umudunu ve sesini yükseltmeye kararlıyız," ifadelerini kullanıyor.

HER KESİMDEN İNSANIN UMUDU OLACAK PROJELER

Başkan Adayı İsa Güçlü, Akçakale'de herkes için yaşanabilir, ulaşılabilir ve adil bir belediyecilik anlayışı sunacak projeleriyle, dezavantajlı grupların yanında olacağını vurguluyor. Güçlü, "Herkesin yok saydığı, herkesin sesini duymazdan geldiği Akçakale'nin güçlü bir sesi olacağım. Değişim için, umut için, yeni bir Akçakale için el ele verme zamanı," diye ekliyor.

GÜÇLÜ AKÇAKALE İÇİN UMUTLU BİR YOLCULUK

İsa Güçlü'nün bu umut dolu mesajları, Akçakale'de geniş bir yankı buluyor ve farklı kesimlerden destek görüyor. Güçlü'nün vizyonu, Akçakale'yi sadece fiziksel olarak değil, sosyal ve kültürel anlamda da dönüştürmeyi hedefliyor.

 

AdminAdmin