SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 01:37

Atilla'ya destek giderek artıyor

Atilla'ya destek giderek artıyor

Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla’nın seçim irtibat ofisi her geçen gün destek veren vatandaşlarla dolup taşıyor.

Atilla'nın seçim ofisinin içi ve dışı dolup dolup taşarken, kalabalık caddelere de taştı. Her mahalleden, her yaştan ve her meslekten insanların akın ettiği Başkan adayı Atilla'nın seçim ofisine her akşam insan akın ederken, bu ilgiden dolayı Atilla'nın yüzü gülüyor.

Belediye Meclis Üyesi Aziz Caymaz ailesi ve akrabaları seçim bürosuna gelerek, destek verdiler. Ayrıca Kejan Aşireti’ne bağlı Hacı Canbeyli ve Felemez Canbeyli ailesi ve akrabaları, Kılıç ve Göktaş aileleri akrabaları, AK Parti Ceylanpınar belediye başkan adayı Seyithan Atilla'ya desteklerini açıkça belirtti. Atilla'nın liderliğindeki harekete olan güvenlerini dile getiren bu aileler, Ceylanpınar'ın geleceği için Atilla'nın adaylığını desteklediklerini vurguladılar.seçim bürosuna gelerek, AK Parti'ye destek verdiler.

Atilla yaptığı açıklamada, Bizlere teveccühlerini ve desteklerini esirgemeyen Ceylanpınar halkına gönülden teşekkür ediyorum.dedi. 

AdminAdmin