SİYASET
Giriş Tarihi : 30-04-2023 22:01   Güncelleme : 01-05-2023 12:05

Bağımsız Aday Abdulkadir Aslantaş’a Sevgi Seli; 'Halk Artık Yeter Diyor'

Bağımsız Aday Abdulkadir Aslantaş’a Sevgi Seli; 'Halk Artık Yeter Diyor'

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdulkadir Aslantaş saha çalışmalarını Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde tüm hızıyla devam ediyor. 
Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Aslantaş  "Halkımıza her seferinde yalan söyleyen, esnafın ve çiftçinin en zor zamanlarında yüzüstü bırakan siyasetçilere gereken dersi bu sefer vermeye hazır olduklarını söylüyor. Halkımız kendine yalan söyleyen siyasetçilere artık dur diyecek.” dedi. 
İl merkezinde ve ilçelerde esnafları ve işletmeleri ziyaret eden Aslantaş, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.  Özellikle yoldan geçen gençlerin selfi çekme yarışına girdiği bağımsız aday, Gittiği her yerde “ gençliğin ağabeyi hoş geldin”  şeklinde sloganlarla karşılanıyor. 
Şanlıurfa’da on binlerce seçmeniyle kucaklaşan Aslantaş, her mahallede halk buluşmalarını mini miting havasında yapıyor. Aslantaş yaptığı konuşmalarında;  "14 Mayıs seçimleri Türkiye ve Şanlıurfa için çok önemli bir seçimdir. Halkımız yeni Cumhurbaşkanı ve yeni milletvekillerini seçecek. Kıymetli seçmenlerimin bağımsız aday kısmındaki Abdulkadir Aslantaş kısmına mühürleri basarak bana destek olmalarını önemle rica ediyorum. Ben Şanlıurfa’mızın kısık sesi olmak, vatandaşlarımızın dertlerini gür sesle TBMM'de anlatmak için yola çıktım. "dedi. 
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdulkadir Aslantaş’ın halkın büyük desteğini alarak meclise gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

AdminAdmin