SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-12-2023 13:06

Bakan Koca tarih verdi! Şanlıurfa Şehir Hastanesi 2024'te Açılıyor

Bakan Koca tarih verdi! Şanlıurfa Şehir Hastanesi 2024'te Açılıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca  Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin açılış tarihini açıkladı.

TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplanan Meclis genel kurulunda Sağlık  Bakanlığı  ve İçişleri  Bakanlığı bütçeleri görüşüldü

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdürrahim Dusak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Sayın Bakanım, 3 milyona dayanan Türkiye'nin en genç ve dinamik nüfusuna sahip Şanlıurfa'mıza ve bölgemize hizmet verecek 1.700 yataklı Şanlıurfa Şehir Hastanesi tamamen kamu kaynakları kullanılarak inşa edilmektedir. Hastanemizin açılışı Kasım 2024 olarak planlanmaktadır. Daha erken açılması yönünde bir müjdeniz olabilir mi?”diye sordu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise soruya “Şanlıurfa şehir hastanesini 2024 Kasım ayında hizmete almayı planlıyoruz, daha erken açılması için de bir çaba içindeyiz. “ diye cevap verdi.

Bozdağ açıklamıştı 

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Aralık ayı başında Şanlıurfa’da yapımı süren şehir hastanesinin açılacağı tarihi açıklayarak,bin 700 yataklı hastanenin Kasım 2024’te hizmete gireceğini söyledi.

Bozdağ ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin diğer sağlık yatırımları gibi şehir hastanesi inşaatını da yakından takip ettikleri bildirildi .

AdminAdmin