YEREL
Giriş Tarihi : 23-02-2024 19:55

BAKAN URALOĞLU, ŞANLIURFA’DAKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAKAN URALOĞLU, ŞANLIURFA’DAKİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Uraloğlu, Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarı’nın Ramazan Bayramından önce açılacağını söyledi.

Şanlıurfa’da temaslarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve meclis üyeleri, kentte yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Uraloğlu, Şehir Hastanesi, Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. Bakan Uraloğlu, yapımı devam eden Balıkayağı Köprülü Kavşak Bulvarının bir kısmının tamamlanarak Ramazan Bayramından önce trafiğe açılacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu daha sonra Şanlıurfa Fuar merkezinde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım günlerine katıldı. Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler buradaki stantları gezerek bilgi aldı.

AdminAdmin