YEREL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 14:09

BALIKAYAĞI BULVARINDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlatılan Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge trafiği büyük oranda rahatlayacak.

BALIKAYAĞI BULVARINDA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Şehir merkezinde trafik sorununa kalıcı ve kesin çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen Balıkayağı Köprülü Kavşak projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor. Projenin bir an önce bitmesi ve trafik sorununa kalıcı çözüm üretilmesi amacıyla çalışmalar seri bir şekilde sürüyor.

Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Köprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş yapmış olacak.

Balıkayağı Köprülü Kavşak projesi en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

AdminAdmin