YEREL
Giriş Tarihi : 23-06-2023 16:23

Başarılı Müdür Uludağ, emekliye ayrıldı

Başarılı Müdür Uludağ, emekliye ayrıldı

Şanlıurfa GAP Havaalanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, emekliye ayrıldığı bildirildi. 

Başarılı bürokrat GAP Havaalanı Müdürü Mehmet Münir Uludağ, resmen yıllarca görev yaptığı kurumumdan ilişkisini keserek emekliye ayrıldı. 

Özel bir mekânda mesai arkadaşları ile veda yemeğinde bir araya gelen Uludağ emekliye ayrıldı. Havalimanında yapmış olduğu katkılardan ötürü Başuzman Mahmut Demirpençe ve Emekli Tekniker Ömer Gücüyener tarafından  kendisine Plaket takdim edildi. 

41 yıl boyunca havaalanında çeşitli görevde hizmet veren Mehmet Münir Uludağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:"Sene 1982, YEŞİLKÖY Havalimanında başladığım yolculuğa, 41 sene sonra Şanlıurfa GAP hava limanında son veriyorum. Bayramdan sonra emekliye ayrılacak olmam hasebiyle can dostlarım, mesai arkadaşlarımın verdiği yemekte bir araya geldik. Rabbim tüm çalışanlara görevleri başındayken emekli olmayı nasip eder inşallah. Görev icabı, bilmeden kalplerini kırdığım, incittiğim, gerek mesai arkadaşlarım, gerek, eş, dost, akrabalardan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Şayet benden de varsa haklarınız, tüm samimiyetimle helali hoş ediyorum. Hoşça kalın, Sağlıcakla kalın.."

AdminAdmin