YEREL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 12:12

Başkan Aksoy’dan Eğitime Hep Destek Tam Destek

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ilçe genelinde eğitime verdiği destekle ilçedeki gençlere öncü olmaya devam ediyor.

Başkan Aksoy’dan Eğitime Hep Destek Tam Destek

Harran üniversitesi Bozova meslek Yüksek Okulu eski binasının yıkılma ile karşı karşıya kaldığından burada eğitim gören öğrencilerin sıkıntı yaşadıklarını gören Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, İlçeye yeni MYO binası kazandırılması için verdiği talimatlar doğrultusunda ilçeye yeni MYO hizmet binası kazandırıldı.
Harran Üniversitesi Bozova Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören öğrenciler daha modern bina ve dersliklerde eğitim öğretim görecekler, 2023-2024 Eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte MYO’da eğitim gören öğrenciler yeni bina ve dersliklerde eğitim görmeye başladılar. Harran Üniversitesi MYO okulunda eğitim gören öğrenciler, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkür ederlerken, ‘Eğitim alanında her zaman öğrencilere verdiği destekten dolayı Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’ dediler. Bozova’ya yeni MYO hizmet binasının kazandırılması ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı yazılı açıklamada, ‘İlçemizde eğitim gören tüm öğrencilerimize verdiğimiz eğitim desteğinin yanı sıra ilçemizde bulunan MYO okuluna yeni bir bina yaptırarak öğrencilerimizin daha güzel ortamda eğitim görmelerini sapladık. Her zaman eğitime desteğimizi sürdüreceğiz. Bozova MYO okulumuz 4 derslikten oluşmaktadır. Yeni MYO binamız ilçemize ve burada eğitim görecek tüm öğrencilerimize hayırlı olsun’ dedi.

AdminAdmin