YEREL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 16:42

Başkan Aksoy'dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Aksoy'dan Kurban Bayramı Mesajı

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Mesajında tüm İslam aleminin bayramını kutlayan Başkan Aksoy, daha güzel bayramlar görebilmeyi diledi.
Başkan Aksoy, '' Kurban Bayramı'nın tüm sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Bu mübarek gün vesilesiyle sağlık, neşe ve bereket dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.” dedi.
Başkan Aksoy mesajında;” En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada bir araya geldiği bu mübarek güne kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve sevgi dolu davranışların önemini hatırlatır. Bu bayramda, ihtiyaç sahiplerine destek olmak ve yardımlaşma ruhunu yaşatalım. Kurbanınızı keserken, adaleti, merhameti ve hoşgörüyü gözetmeyi unutmayalım.
İnsanlarımızda sağduyunun hâkim olduğu, birlik, beraberlik, hoşgörü ve sevgi içerisinde yaşayacağımız günlerin çok uzağımızda olmadığını bir kez daha belirterek, bu duygu ve düşüncelerle başta Bozovalı hemşerilerimizin ve tüm İslam coğrafyasının mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Nice bayramlara birlikte ulaşmak dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun! ’’dedi

 

AdminAdmin