SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2024 14:08

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

BAŞKAN BAYDİLLİ: HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında her akşam ev toplantılarında vatandaş buluşmalarını sürdürürken, Karaköprü’nün kalkınmasını hizmet istikrarı ve gerçekleştirecekleri vizyonel projelerle gerçekleştireceklerini anlatıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri için AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlar Başkan Baydilli’yi ev toplantılarında ağırlayıp desteklerini iletirken, ilçeye kazandırmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorlar.

Başkan Metin Baydilli Çamlıyayla, Esentepe, Doğukent, Seyrantepe ve Mehmetçik Mahallelerinde vatandaşların düzenlediği toplantılara misafir olurken, 8,5 yıllık görev süresinde ilçeye gerçekleştirilen yatırımlardan ve Karaköprü’nün kalkınması yolunda yapılacak projelerden bahsediyor. Başkan Baydilli vatandaşların teveccühünden ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni dönemde bu desteğe layık bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Seçime sayılı günler kala yoğun bir şekilde sahada çalıştıklarını kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli şu ifadeleri kullandı:

“Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın talebiyle düzenlenen ev toplantılarına katılıp kardeşlerimizle ilçemiz üzerine güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Karaköprü’nün geçmişini, bugününü ve geleceğini konuşup ilçemizi en güzel konuma getirmek için çalışmalarımızı anlatıyoruz. Tabi ki vatandaşlarımızın fikirlerini alıp üzerine konuşuyoruz ve onların fikir ve önerileri bize ilham kaynağı oluyor.

İnşallah yeni dönemde hizmet istikrarı ve gerçekleştireceğimiz vizyonel projelerimizle Karaköprü’nün yolu açıktır. 31 Mart’ta zaferle ayrıldıktan sonra çok çalışacağız, ilçemize hizmet ve projelerin en iyisini getireceğiz. Burada vatandaşlarımızın desteği ve duası bizim için çok önemlidir. Bize katıldığımız her toplantıda desteğini ve teveccühünü esirgemeyen, duasını eksik etmeyen kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ev toplantılarında vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyip not alırken, talepleri çözümü için ilgili birimlere iletiyor.

AdminAdmin