YEREL
Giriş Tarihi : 22-02-2024 13:51

BAŞKAN BAYDİLLİ: KARAKÖPRÜ'NÜN KALKINMASINI VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİYLE SÜRDÜRECEĞİZ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ev toplantılarıyla vatandaş buluşmaları gerçekleştirirken, 31 Mart’ta vatandaşların desteğiyle yeniden seçilerek Karaköprü’de hizmet ve kalkınmayı sürdüreceklerini söyledi

BAŞKAN BAYDİLLİ: KARAKÖPRÜ'NÜN KALKINMASINI VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİYLE SÜRDÜRECEĞİZ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimi çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Baydilli akşamları vatandaşların düzenlediği ev toplantılarına katılırken, burada hem hizmet ve projelerini anlatıyor hem de vatandaşların taleplerini dinliyor.

Vatandaşlara 8,5 yılda ilçede yapılan hizmet ve projelerden bahseden Başkan Baydilli, yeni dönemde yapılacak projelerle ilgili de bilgi veriyor. Karaköprü’de kalkınmanın ve hizmetlerin devamı için seçimlerde destek isteyen Başkan Baydilli, 31 Mart’ta daha güçlü bir şekilde seçilip hizmete devam edeceklerini ifade etti.

Vatandaşların kendisine olan teveccühünden memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Metin Baydilli şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar Karaköprü’müz için önemli hizmetlere imza attık, her geçen gün büyüyen ilçemizi kalkındırmak için çalıştık. Bunun sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve vatandaşlarımızın takdiriyle yeniden aday gösterildik. Bu da bizim geçen süreçte ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor.

Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ediyoruz, ev toplantılarına katılıyoruz, seçim ofisimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu süreçte Karaköprülü hemşerilerimin bana desteği ve teveccüh gerçekten beni çok mutlu ediyor, yeni hizmetler için heyecanlandırıyor. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Mart sonrası Karaköprü’nün kalkınmasını, gelişimini sürdüreceğiz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlere ve projelere fazlasını ekleyip durmadan, yorulmadan çalışacağız.

Bize destek veren, evine davet eden ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart gecesi bu desteği zaferle taçlandırıp kutlayacağız ve Karaköprü içi hizmet dolu yeni bir döneme başlayacağız.”

Öte yandan vatandaşlar Başkan Baydilli’ye desteklerini iletirken, davetlerine icabet ederek ev toplantılarına katılmalarından dolayı teşekkür ettiler.


 

AdminAdmin