YEREL
Giriş Tarihi : 17-10-2023 12:08

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE DOĞUKENT'TE BAŞLADI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah gezileri kapsamında mesaiye ekibiyle birlikte mesaiye Doğukent Mahallesinde başlayarak buradaki çalışmaları inceleyip vatandaşlarla sohbet etti

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE DOĞUKENT'TE BAŞLADI

Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği saha gezileriyle mahalleleri adım adım gezen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bugün mesaisine Doğukent Mahallesinde başlarken, teknik ekibiyle birlikte mahalledeki sorunları yerinde tespit edip sorunların giderilmesi yönünde talimat verdi.

Saha gezisi esnasında vatandaşlarla da sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Baydilli not alıp gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili birimlere talimat verdi. Doğukent’e yeni kazandırılan hizmetlerin çalışmalarını da inceleyen Başkan Baydilli çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Karaköprü'ye en iyi hizmeti sunmak için sahayı iyi bilmenin gerekliliğine değinen Başkan Baydilli, sabah alan gezileriyle sahaya çıktıklarını ve sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Başkan Metin Baydilli, "Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize bugün Doğukent Mahallemizde başladık. Sokak sokak gezip mahallemizdeki sorunları yerinde gördük, çözümü noktasında fikir alışverişi yaptık. Gerek burada gerekse diğer mahallelerimizde her soruna önem veriyor ve üzerinde durmaya çalışıyoruz.

Hizmet alanımız ve nüfusumuz her gün arttığı için bazen eksiklerimiz olabiliyor ancak personelimizle özverili bir şekilde ilçemize hizmetin en iyisini sağlamaya çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte sabah erkenden çıkıp mahallelerimizde adım adım gezmeye, sorunları belirleyip hızlı çözümü için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli ve ekibinin sabah alan gezileri programlı bir şekilde devam edecek.

AdminAdmin