YEREL
Giriş Tarihi : 29-01-2024 15:35

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede gerçekleştirilen kilitli parke döşeme çalışmalarını inceleyip bilgi alırken, sahada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin gelişimi ve daha modern bir Karaköprü için yapılan çalışmaları sahada inceledi. Alibaba ve Akpiyar Mahallelerinde yolların yenilenmesi için gerçekleştirilen kilitli parke döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Baydilli, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Saha incelemeleri sırasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baydilli taleplerini dinleyip not alırken, mahallelerinde yapılan çalışmalarla ilgili de vatandaşlara bilgi verdi.

Karaköprü’nün gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla her an sahada olduklarına değinen Başkan Metin Baydilli, vatandaşların konforlu seyahati için yolları yenilediklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları ifade etti:

“Karaköprü Belediyesi olarak büyümeye oranla bizler de çalışmalarımızı genişletiyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç olan her mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni yollar açıyoruz ve altyapısı biten yollarda kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın konforlu seyahati için deforme olmuş yollarımızı da yeniliyoruz.

Her an sahada olan, vatandaşlarımıza en iyi yolları sunmak için özverili bir şekilde çalışan Fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Karaköprü’müze hizmetin en iyisini sunmak ve vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol açma, kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı çalışmalarını programlı olarak sürdürüyor.

AdminAdmin