SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 15:03

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARA YENİ DÖNEMDEKİ KARAKÖPÜ'YÜ ANLATIYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ VATANDAŞLARA YENİ DÖNEMDEKİ KARAKÖPÜ'YÜ ANLATIYOR

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçime sayılı günler kala gece-gündüz çalışmalarını sürdürüp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederken, vatandaşlara yeni dönemde ilçeyi kalkındıracak projelerini anlatıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Başkan Baydilli her gün kendisini davet eden vatandaşları ziyaret ederek ev toplantıları gerçekleştirirken, vatandaşlara Karaköprü’yü yeni dönemde şahlandıracak projeleri anlatarak hizmet istikrarı için desteklerini istiyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kolsuzoğlu ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte ziyaretlerini sürdüren Başkan Baydilli’yi vatandaşlar teveccühle karşılıyor.

Başkan Baydilli Akpiyar mahallesinde Atçı ailesi, Seyrantepe Mahallesinde Akyavuz ailesi, Şenevler Mahallesinde de Toprak ailesine konuk olurken Sinikan Aşireti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyeleriyle bir araya geldi. Gittiği her toplantıda vatandaşlara Karaköprü’de yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Metin Baydilli, yeni dönemde ilçeye değer katacak ve parlayan yıldız haline getirecek projeleri detaylı olarak anlatıyor.

Karaköprü’nün 31 Mart sonrası altın döneme gireceğini ifade eden Karaköprü belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler ve hizmet istikrarıyla birlikte ilçenin ülke çapında ses getireceğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Karaköprü potansiyeliyle gerçekten çok iyi yerlere gelebilecek ve parlayan yıldız halini alabilecek bir kenttir. Biz bu yıldızı parlatmak için bugüne kadar önemli hizmet ve projeleri hayata geçirdik. Yeni dönemde sandıktan daha güçlü çıkarak İnşallah bu parlayan yıldızı yapacağımız yeni projelerle ön plana çıkaracağız ve daha donanımlı bir ilçe sunacağız” diye konuştu.

Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Baydilli gerekli notları alırken, toplantıların sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

AdminAdmin